You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Workshops

Workshops

Basis naaien met de naaimachine

Basis naaien met de naaimachine

16500

In een klein groepje maak je kennis met de naaimachine. Aan de hand van een eigen werkstuk leer je tal van nuttige basistechnieken, zoals werken met patronen, een rits innaaien, zakken stikken en veel meer. Op het eind heb je een eigen naaitas gemaakt!

Basis naaien met de naaimachine 8-14 jaar

Basis naaien met de naaimachine 8-14 jaar

20000

Droom je ervan om ooit je eigen kleding te naaien? In deze lessenreeks leer je met de naaimachine werken. Je maakt een eigen tas en rok, waardoor je al doende alle technieken toepast die je nodig hebt voor een geslaagd naaiproject.

Leer een rok naaien

Leer een rok naaien

18500

Hoe heerlijk is het als je alle mogelijke rokken van je dromen zélf kan maken. De mogelijkheden zijn voortaan eindeloos. Na deze lessenreeks kan je moeiteloos thuis aan de slag om je eigen rokken te naaien op maat volgens elk mogelijk patroon uit de hipste naaimagazines. Daarnaast leer je je eigen patroon voor een basisrok tekenen.

Kleding herstellen

Kleding herstellen

5000

Tijdens deze workshop leer je in een klein groepje naaien met de hand. Handig om kleine herstellingen te doen, knopen terug aan te naaien en enkele nuttige basissteken onder de knie te krijgen.

Zero waste fashion

Zero waste fashion

10000

Mode zonder zorgen, zonder kosten en zonder impact op het milieu....